Våra grupper är tillbaka igen måndag v.35!

Vi har en medlemsportal där du kan se aktuella pass och boka dig, gå vidare här >>

Passbeskrivning:

Afro

Här får du träna kondition, styrka och rörlighet i framför allt rygg & bäcken och dansa till tonerna av afrikansk musik.

BoxTabata

Intervallträning om 20 sekunder träning och 10 sekunder vila, med inspiration från kickboxning.

Cirkelträning GYM

Vi tränar kombinerat styrka och kondition vid olika stationer i gymmet samt i vår stora lokal. Träning med både redskap och din egen kroppsvikt.

Core

Intensiv styrketräning för mage och rygg. Du använder bara din egen kropp som motstånd i rygg-, sido- och magliggande på matta.

Core med boll

Här tränar du styrka och rörlighet speciellt för mage och rygg. Vi använder pilatesbollar och gruppen är utan hopp och löpning.

Gongbad

Lyssna till Gongens vibrationer som sköljer över din kropp & ditt sinne. Ger en känsla av att du badar i ett hav av toner & ljud som fyller ditt medvetande.
Ej ordinarie gruppträning på schemat, vissa tillfällen kommer ske under vårterminen 2024.

Gubbgympa

Passet riktar in sig mot män. Klassiskt gympapass till musik. Vi tränar hela kroppen, kondition, styrka, koordination och balans. Kan utföras utan hopp.

Latino Basic

Dansbaserad träningsmetod till latinska rytmer. För dig som vill röra hela kroppen, sätta höfterna i gungning och fötterna i rörelse. Enkla & tydliga rörelser i lite lugnare tempo.

Medicinsk Yoga

Fysiska övningar och ställningar kombineras med andning och koncentrationstekniker. Alla övningar tar hänsyn till förmåga och kapacitet.
OBS! Separat 10 – kort krävs för bokning.

Pilates

Pilates är en lugn men effektiv träningsform som kombinerar styrketräning, stretch och yoga. Träningsformen ger dig styrka på djupet.

Seniorbalans

Riktar in sig på funktionell träning för balansen. Vi tränar till musik på boll och matta, sittande, gående och stående.

Seniorgympa

Klassiskt gympapass till musik. Vi tränar hela kroppen, kondition, styrka, rörlighet och balans. Kan utföras utan hopp.

SeniorStyrka

Styrketräning som är anpassad till dig som är lite äldre. Fokus på teknik & muskelkontakt. Vi tränar hela kroppen med hjälp utav redskap & den egna kroppsvikten.

Sittgympa

Sittande gympa med rörelser till musik. Vi tränar styrka, kondition & koordination.

Spinning

Konditionsträning på spinningcykel i takt till musik. Vi arbetar i olika positioner och med olika motstånd. Avslutas med stretch. Skonsam träning för höfter och knän.

Styrkepass

Styrketräning som passar alla. Fokus på teknik & muskelkontakt. Vi tränar hela kroppen med hjälp utav redskap & den egna kroppsvikten.

Tabata

Vi arbetar i korta intervaller med 20 sekunder arbete, 10 sekunder vila. Fokus på kondition och styrka.

Utegympa Spåret

Med raska steg tar vi oss runt elljusspåret. Vi stannar till för styrke- & gympaövningar.

YinYoga

Yinyoga bygger på avslappnande och enkla positioner som utförs sittandes eller liggandes. Varje position mellan tre och fem minuter med musklerna avslappnade och med medveten andning. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta lugn.

Zumba

Dansbaserad träningsmetod till latinska rytmer. För dig som vill röra hela kroppen, sätta höfterna i gungning och fötterna i rörelse.