Hälsocoaching 
Vi erbjuder personlig hälsocoaching under en period av åtta veckor!

 

Upplägg i korthet:
Hälsocoachingen startar med ett personligt samtal. Vi diskuterar vad du har för erfarenhet av träning, eventuella skador, hur dina mat- och träningsvanor ser ut idag samt samtalar kring vilka hälsoeffekter fysisk aktivitet och kost bidrar till. Vi pratar också vad du har för målsättning för perioden och hur träningspassen kan anpassas efter dina önskemål.

 

Träning: Den självständiga träningen på FysEtt (2 dagar i veckan), får du utföra både i gymmet eller delta på våra gruppträningspass (var god se schema under ”gruppträning”). Om du inte har tränat på FysEtt tidigare erbjuds du en introduktion i gymmet för att få hjälp med maskininställningar tillsammans med gyminstruktör (motsvarande 1 timme). En gång i veckan tränar du tillsammans med instruktör. De instruktörsledda passen kan innehålla både styrka, kondition, rörlighet och anpassas efter dina önskemål. Efter varje instruktörspass får du ett program med samtliga övningar för att kunna skapa en egen träningsbank med övningar.
Totalt erbjuds du 8 veckors träning på FysEtt tre dagar i veckan, varav en gång i veckan med instruktör.
Under 8 veckors perioden får du skriva träningsdagbok där du beskriver vilken typ av aktivitet, intensitet, hur länge du tränat och din upplevda ansträngning efter träning.

 

Kost: Den första veckan av Hälsocoachperioden får du skriva en kostdagbok över dina matvanor. I kostdagboken skriver du ner vad du äter och dricker under en vanlig dag. Du får sedan skriftlig feedback av Kristofer, Kristin eller Jonna. I en senare del av Hälsocoachperioden lämnas kostdagboken in igen och du får återigen en skriftlig återkoppling.

 

Utvärderingsmått: Vid start får du göra ett enklare konditionstest alt. styrketest och mätning av kroppsmått samt vikt, om så önskas. Vid avslutning görs samma tester igen för att utvärdera resultatet av hälsocoachperioden.

 

 

Pris: 4700 kr inkl. moms
Hälsocoaching kan nyttjas på friskvårdsbidrag.

 

Frågor?!
Vänligen kontakta Jonna (Jonna@fysett.se), Kristin (Kristin@fysett.se) eller Kristofer (Kristofer@fysett.se)